Sunday, November 21, 2010

Mengenai hubungan yang tidak direstui.

Okay, bukan aku nak kata apelahkan. Tapi, semakin hari semakin aku tengok dieorang ni semakin menjadi jadi. Dan, aku tak suka sebenarnya. Hakikatnya begitulah. Malangnya, orang lain tak pulak sebulu dengan aku. Perh, ape cer weh?

Dan, bukan apelah sangat kan ape yang aku nak kate ni. Tapi, sebagai salah seorang yang sangat bertimbang rasa dan pustaka neh, aku jugak ada pendapat sendiri.


AKU TAK SUKA DIEORANG!

Jelas dan nyatakan ayat aku? Harus ulang tak? Tak payah rasanya. Cukup sekadar satu luahan rasa, itu sebenarnya dah cukup mengkonklusikan segalanya. Dan, persoalan dibalas, knp aku tak suka dieorang?


Sebab; AKU LAGI SUKA YANG NI!!

Aduyai, knplah ramai tak sebulu dengan aku neh? Susah hati aku tau! Tak nampak ke dieorang neh lagi sweet sesweet aku neh? Heh? Dan, diulang ayat sekali lagi.

AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY! AKU SUKA MINKEY!

Jelas, nyata, terang lagi bersuluh, tak payah pakai lampu suluh! Tamat, habis, FULLSTOP!

Tapi, tapi, tapi, aku tak mampu nak teruskan lagi propaganda aku neh. Tak mampu!! Tak ade sokongan dari belakang. Tak ade sepanduk bagai nak hidupkan lagi kenyataan ni. Sebab, aku sendiri nampak, dengan kepala lubang hidung aku sendiri bukti bukti yang sahih pasal dieorang.


Pertamanya; sama pulak baju yang dieorang pakai haa.



Kedua; huging~ *Minho pon buat!*




Ketiga; whispering~ *Minho buat jugak!*


Keempat; bobo~ *err, okay!*



Kelima; tido sesama~ *fineee!*



Keenam; same expression~ *give up!!*




Dan, bukti paling sahih antara semua!



Fine!! Whatever!! Suka kaulah nak hidup mcm mane pon KANN? Aku hanya mampu tengok dan hayati dengan hati yang tenang macam sungai yang tak ade buaya. Heh?




Aku tak kate aku 'minat' JongKey atau aku 'tak suka' JongKey, tapi bile tengok dieorang punya skinship atau ape ape yang comel utk ditengok, aku sendiri jadik excited terlebih. Memang comel pon KANN?

Jadi, utk aku, secara konklusinya, MinKey still the BEST for me. Dan JongKey, will support you too lah. *Huh!*







*Bintang Bintang;
Key and Jonghyun actually a good friend before they even debut as SHINee. And, keakraban mereka teserlah bagai sampailah sekarang. So, cannot blame them for no reason KANN? Even, Minho got his own skandal with Taemin. So, very very cannot blame them for no reason!


But, still MINKEY for me!!








Or, can I said "FATTKEY"? Hahahaha, sarangheyo KEY.



; FATT.

(✿◠‿◠) Fatto Fatt .

2 caci maki:

.L A L A. said...

JONGKEYYYYYYYYYYYYY !~~~~ omg hot hot ! minkey ?! eleh, next time je lah derrr. minho tak cukup hot untuk key. ngehehehe. whatever it is, jongkeyyyyyyyyyy forever ! mmuah mmuahh !


HAHAHAHA :p

.NurFatinIzzati. said...

lala : derrr. sebabkan minho terlampau hot lah die tak mampu nak dgn key aku tuh. btw, dah tukar name lah. FattKey; amacam? ;D

Post a Comment

cer komen :