Monday, January 31, 2011

Impian tercapai!

Dengan ini saya isytiharkan bahawasanya impian saya tercapai jua! (tepuk tepuk tepuk.)

Entry lama aku, aku pernah luahkan beberapa impian aku untuk tahun ni (yang juga merangkap azam tahun baru katanyer!) Dan, ditakdirkan Tuhan tercapailah beberapa impian aku. Bukan semua, itu kenyataannya ya.


Jadi, impian pertama yang tercapai :

(ahahahahahahahahahahahahaha!)

Mungkin ada dalam kalangan anda yang membaca terdetik dihati ' Bapak lame (bahasa inggeris ye.) giler. Benda dah lama kot? ' Atau ' Derrr, ni je ke impiannya pon? '

Apa yang penting, tercapai jualah juga tangan aku ni nak pengan benda neh. Bersusah payah aku carik yang murah (aku dapat RM20!), dan mungkin juga ada yang lebih murah dari ni, ADE AKU KESAH?


Impian kedua aku :

(ehem, mintak ignore latar belakang yang kaler pink tuh eh?)

Okay, mungkin bukan kasut SUPRA bagai atau senang kata ' Kasut BIG BANG ' yang aku lelehkan tuh.
Tapi, buat sementara waktu neh (sementara nak dapat SUPRA) inilah kasut impian. 

Sebenarnya, apa jenis kasut pon, asalkan KASUT , memang impian aku. (sebab aku sangat sanggapkan kasut tak terkata!)


Jadi, ribuan terima kasih tak terkata lagi terhingga pada IBU sebab kasik duit belanja untuk saya. (kekekekekekekekekekekekekeke~)

Dan, semestinya kepada ANGAH, sebab temankan akak keluar sabtu hari tuh.
(katanya pengubat rindu sebab tak dapat main boling dengan budak budak kolej!)
Walaupun terpancar pada wajah angah ' betapa bosannya aku, tak buat pape! ', namun akak biarkan saja.



TERIMA KASIH SEMUA!



*Bintang bintang :
Kepada budak budak kolej, (nak aku senaraikan sorang sorang?)
Aku nak keluar jugak main boling lepas ni. Okay?


(✿◠‿◠) Fatto Fatt .

6 caci maki:

Mr. Cool said...

untungla..aku dh nmpak dh ksut ko mase kt kafe td..pstu dan2 plak ko suh aku amek purse ko dlam beg..dan2 tu gak la aku ternampak headfon ko yang chantek tu dlam beg..upe2nye ko mmg nk suh aku tgok headfon tu..ptot r cam bau kedai je..haha..wooot..wooot..btw,congrats..!!haha..

Fatto Fatt. said...

soleh : ehem. serius time kat kafe tuh tak de niat nak show off headphone ni. memang ikhlas aku soh tolong amek kan purse aku tuh. hehehehe, neway thanks! ;D

Si Gadis Semasa said...

wahhh ! sy punya kaler pink hitam :D


tgh kumpul duit beli kasut SUPRA tu !

Winky Wink! said...

cantik giler kasut mu! tgok kat rak kasut pun dh tergoda...^^

Post a Comment

cer komen :