Friday, May 06, 2011

New addiction !

Lately , manga was my new addiction . Well , not currently new because i use to read it before . And , i even have my own collection of these books .


(hahahaha , tak payah nak show-off sangat lah kan ?)

So , went did it start ? Actually , sebelum sebelum ni dah selalu dah baca manga menerusi online ni . Cuma terhenti seketika selepas lama tak follow the latest story . I use to read NARUTO by online . That was a long-time-ago lah . Since i already got KREKO , so bye bye manga online .

But , apparently i start to using these way to read naruto (sebab dah susah sangat nak ingat beli kreko !) Adeh , so since that lah i start my new addiction . ;)


isn't his cute ? and yes , his MINE . 


Rupa rupanya banyak giler manga yang ada , tak terkata . Mula mula im just got interest to read naruto only . Last last , terjumpa pulak satu manga yang dah lama aku idamkan nak baca tuh . Pergh , memang superb-lah kan . Sampai pukul 4-5 pagi aku tak tidur tidur lagi . Sampai menangis tak tentu pasal pepagi buta tuh sorang sorang . Oh , what a thing !

But , seriously . IM SO INTO THIS MANGA !


Kimi Ni Todoke 

No word that i can describe about these story . Just so SUWEET !
(even thought aku tak habis lagi baca citer ni !)


Ryu and Chizuru (awwww~) 


And , of course . There other manga that I've read .
(aku ni jenis yang rajin mencari .)


Kaichou wa Maid-sama 


Watashi Ni xx Shinasai 


Devil and Her Love Song 


Dengeki Daisy 


And other yang lain lah . Kalau sejuta manga aku baca , sejuta juta tuh lah gambar aku nak letak ? Heh . tidak !


One of my ALL-TIME-FAVORITE character , Kawai Maria .
uggrhh . . just so envy of her .


*jealous jealous , USUI 


Okay fine . Back to the topic . Setelah sekian lama aku membaca manga manga ni , either one-shot or series there something interesting fact about these manga . 
*jeng jeng jeng

- Most of the hero , i mean MOST-OF-THEM are actually got black hair color .
- For those hero who got blonde yellow-ish hair , they use to be so-happy-go-lucky , very friendly and most important thing DUMB !
- If there a fight between black hair hero and blonde hair hero , the winner MUST-BE black hair hero .
- For SHOUJO , most of the story will be about the girl sight and they even be the first person who ever confess their love toward her guy .
- SHOUNEN , err probably more to fighting stuff . (im not so-Shounen , sorry !)
- Every time the main couple went for a date , they probably went to amuse park and end up kiss in the ferris wheel .
- Most-of-the-Reason went the hero got jealous , "I don't want any other guy see your cute face !"
- The basic story line for (again) Most-of-the-Story : heroin went to a elite high school were she just a girl-next-door who searching for a ultimate-boyfriend and all the sudden meant to have some connection with either School Prince or richest guy she ever met and (again) end up for being a couple .

Okay , sound so LAME and what so ever . But , who care ? Even thought most of them got a same kind of story line , got same type of hero , I JUST LOVE IT


Can read online manga ; either MangaFox or MangaReader .
(first-class-choice !) 

(✿◠‿◠) Fatto Fatt .

4 caci maki:

napeace™ said...

Dah lama tak baca komik. Sebab malas nak tunggu page load (internet lembab) & tak ada duit nk beli kreko. T___T Sekarang layan Budak Getah & some novel grafik from gempak je (aku suka yg shoujo) :D

Haha memang tak boleh blah kan jalan cerita sebenarnya lebih kurang je (shoujo). Tapi still menarik perhatian nk baca.

Oh btw, Kimi ni Todoke tu ada filem live action kan. Macam pernah dengar.

nub said...

kreko syok!

smpai laa layan

Fatto Fatt. said...

KREKO KREKO KREKO KREKO ~ ;)

btw , napeace :
yes , Kimi ni todoke tu ada filem live action . teringin sangat nak tengok ! ;)

AIN SYAIRAH said...

wa... same addiction... tp sejak akhir ni x beli lak... huhuhuhuhuhuhu.... :(

Post a Comment

cer komen :