Wednesday, January 19, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool.


woot woot!



Tengah tengah aku dok blogwalking, ternampaklah aku dekat blog sorang rakan ni. Dan, terpandanglah aku dekat satu banner kat sebela side kanan blog dia. Aku tekan banner tuh, keluarlah blog seorang lagi rakan aku ni. (cik penganjur katanya.)

Amati punya amati, aku sangat berminat sebenarnya nak masuk kontest ni. Ka-ching, dan ini adalah kontest kedua aku. (menangis guling guling!)



weet weet! ;D


Fakta gambar pertama : credit untuk JAJA, curi curi tangkap gambar aku dari belakang. Thanks awak!
Fakta gambar kedua : berdasarkan perkatan kat bawah gambar tuh, aku budak kolej sekarang ni.
Fakta gambar ketiga : cantik tak aku edit gambar ni? (harap diterima masuk untuk kontest neh.)
Fakta gambar keempat : aku rindu sem satu aku! (huhu!)


Okay, kepada sapakah saya nak tag?



Jadi, kepada sapa sapa nak masuk contest ni tekan link kat bawah ni. (sebab sekali lagi aku kata, aku tak reti nak meng-link kan terus kat gambar cik penganjur tuh!)


Tarikh tutup dua puluh lima mac dua ribu sebelas. Selamat masuk!



(✿◠‿◠) Fatto Fatt .

4 caci maki:

pak long said...

salam...
moga berjaya hendaknya

HadifaR_R said...

Salam...
TQVM sudi join ya :)

HadifaR_R said...

Salam... jemput jenguk kat blog k coz tarikh tutup contest dah tukar... :)

Post a Comment

cer komen :