Wednesday, January 19, 2011

Mengenai aku yang tak tau apa apa!

Aku ada baca blog seseorang ni. Sangat sangat comel. Dan sangat sangat 'kpop' katanya. Dan, si blogger ni dengan baik hati telah membuat satu award kepada followers nya. Okay, aku nak award tuh. Tapi aku malu. (ehem, sejak bila?) Tak terkata malunya. Jadi, mintaklah izin aku dekat tuan punya award tuh kata aku nak award dia.

Dia kata, 'amik je lah pon'. (taklah dia cakap sebegitu rupanya!) So, aku berterima kasihlah dekat dia kerana sudi kasik aku award neh. (kali pertama kot, terharu dia lain macam sikit!)

Ke blog dia untuk ambik award tuh. Aku amati lama lama gambar award tuh. Dan, barulah aku sedar yang aku tak tau macam mana nak ambik award tuh. Cuma COPY AND PSTE macam BoA? Atau TRY TO COPY ME macam 2NE1? Aiseh, tak tau pulak dah.

Jadi tak payah cakaplah, memang terbantut aku nak ambik award cik adik (ke kakak ntah?) yang hebat tuh. Impian memang tinggal harapan je lah. Biarlah, nanti aku dah belajar macam mana nak ambik award, memang semua award aku tibai haa. (SEMUA okay!)

Jadi, kepada yang berkenaan (aku tak ingat pulak dah nama dia!) Haa, ZATIEE. (tengok, nak link kat blog kau terus pun aku tak tau macam mana haa.) Lain kali saya pasti akan ambik award awak yang ada gambar DOMO-KUN tuh ye. Harap bersabar.



* Bintang bintang :
Kawan aku sorang tuh dah sepuluh award dah dia dapat. Aku, HARAAAM!

Oh, ni request kepada yang membaca. Silalah tag saya! Taglah apa apa pun, sebab aku teringin giler nak kena tag. Hahaha. (jujur sungguh aku malam ni.) =.="
(✿◠‿◠) Fatto Fatt .

5 caci maki:

nub said...

hihii..nanti2 mesti banyak ni..hehe

Fatto Fatt. said...

nub : akan berusaha sehabis baik!
hwaiting! ;D

Cik Cammy Lia said...

hahaha..sbnrnya mslh kite sm lh.. kihkih....

napeace™ said...

Haha tajuk je dah macam sedih je bunyinya.

Rasanya memang copy paste je kot. Lepas tu upload je kat post. Ntah la tak pernah dapat award..
T___________T

Fatto Fatt. said...

cik cammy : kann?
kesian kita berdua! t___t

napeace :hahahaha.
sedih sikit lah, dah try buat tak boleh jugak haa.
tak pe lah, apalah nasib saya! t___t

Post a Comment

cer komen :