Tuesday, January 18, 2011

Pose Slumber Laptop Contest.

Weet weet. Mintak otograf boleh? ;D



Ehem, aku segan sebenarnya. (Hahahaha.) Terima kasih kepada seseorang tuh, aku dapat tau pasal kontest ni. (Padahal aku pun tak tau sapa!) Dan terbukaklah hati yang berjiwa lara ni nak masuk.



ka-ching~




Pertama : disebabkan kurangnya sumber lampu dalam bilik ni, gambar aku agak kelam.
Kedua : ingatkan nak edit gambar ni dulu. Memang lima jam aku tunggu 'berkelah' tuh bukak, tak terbukak bukak haa.
Ketiga : AKU TAK INGAT LANGSUNG MACAM NAK NAK MENG-LINK!
Keempat : aku excited bila dapat tau pasal hadiah kontest ni, sebab tuh ku masuk.
Kelima : inilah kontest PERTAMA saya! (woot woot!)

Jadi, aku berbangga sangat ya amat sebenarnya.
Kat bawah ni adalah peraturan untuk kontest ni.






Dan itulah dianya.
Hadiah, seperti mana yang aku baru gambarkan adalah sesuatu yang sangat menerujakan aku.
Ehem, TEDDY BEAR. (jom jerit!!)
Kyaaaaaaa~

Uhuk uhuk.
En.Penganjur, saya nak menang boleh tak?
Hihihihi. ;p

Akhir kata, nak masuk kontest ni, gatal gatallah tangan tekan link kat bawah ni. (sebab aku lupa cara nak link terus ke gambar En.Penganjur kat atas tuh!)
http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

Dan, lima blogger yang bertuah untuk ditag kan :
lima orang blogger yang merasakan dirinya bertuah, itulah anda. ;D

Bintang bintang :
Aku lupa tarikh tutup. (Memang tak berakhir sebenarnya benda ni.) Em, tiga puluh satu januari dua ribu sebelas.  Dan pemenang akan diumumkan sepuluh febuari dua ribu sebelas.

Jadi, HWAITING!

(✿◠‿◠) Fatto Fatt .

5 caci maki:

arep_lockermonth said...

hi! arep singgah and follow kamo balik!hehe :P

.:rizaL:. said...

thanks 4 joining.
i love shinee too. & key is my fvrte s well.
the phone u used to snap the picture on da left wall, 6500s, im using the same phone..
SuJu is good too.. :)

Fatto Fatt. said...

Arep : terima kasih awak. (ala ala upin ipin!)
en. penganjur : ehem.
nampak nya kita ada banyak persamaan.
jadi, nak teddy bear tuh! (hahahaha!)
thanks ye. ;D

ps : en. penganjur, kenal BEAST?
mereka juga hebat! <3

wannurfazrini said...

ewahhh , mmg selamber habiss . btw goodluck :)

Fatto Fatt. said...

wannurfazrini : cewah, cewah! (malu malu!) neway, tengs ye awak! ;D

Post a Comment

cer komen :